Heeft oranjekoorts ook Helmond getroffen?

Heeft de Oranjekoorts ook Helmond getroffen? Je kunt de tv niet aan zetten of je wordt overspoeld met de oranjekoorts. Bij de supermarkten en online, overal kan men oranje attributen kopen en krijgen. Sommige mensen worden er kriegel van, al die oranje reclames. Maar er zijn ook fanatiekelingen die het helemaal te gek vinden en die er wel vrolijk en fanatiek aan meedoen. Ik stapte als wijkreporter eens op mijn fiets en maakte een rondje door Helmond.

Momenteel is er slechts in enkele straten oranje aangetroffen, maar dat vind ik eigenlijk nog niet genoeg. Daarom wil ik aan iedereen in Helmond vragen: als er iemand zijn straat, tuin, huiskamer of wat dan ook versierd heeft en het leuk vindt dat dit in een speciale reportage terug te zien geef dan uw adres op. Dan komt er een reporter langs voor een leuke foto. Dit wordt dan in een speciale rubriek geplaatst en kunt u laten zien hoe de oranjekoorts in uw straat heeft toegeslagen. U kunt uw adres mailen naar: redactie@ditishelmond.nl

Wij zien uw reacties graag tegemoet…

Verslag en fotografie: Hans Choufoer

Foto’s: Jason Gerritsen

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Hans Choufoer - Redactie

Redacteur - Foto-journalist bij DitisHelmond Geboren in Leiden (1957) Ik rook graag een sigaartje en hou van de natuur. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *