Helicon MBO goed bezig voor de Clean Up Challenge

Het was een enthousiaste groep jongelui die vandaag, de 22e april bezig waren. Gewapend met knijpstokken en vuilniszakken struinden ze door de begroeiing op het plein aan de Margrietlaan tussen het TOV gebouw en de Jumbo. Er stond al een aanhangwagen overvol geladen met vuilniszakken, gevuld met blikjes, plastic en andere rommel die niet op de straat horen te liggen.

Het waren studenten van de MBO Helicon uit Helmond. Zij waren van het Wildlife en Dier management die vandaag in Helmond aan het werk waren. Er deden ruim 130 studenten aan mee verspreid door heel Helmond. Een student liep te zeilen met een winkelwagen afgeladen vol met afval. Er lag zowaar ook al een tafeltje met stoelen erin. Onder leiding van Puck van de Burgt-Kremers liep alles zoals besproken en gepland was. Het eindresultaat: ruim 474 kilo afval was geruimd. Wat zal Helmond schoon worden.

Verslag en foto’s: Hans Choufoer

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Hans Choufoer - Redactie

Redacteur - Foto-journalist bij DitisHelmond Geboren in Leiden (1957) Ik rook graag een sigaartje en hou van de natuur. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *