Jazz in Catstown met Hans Dulfer

Jazzliefhebbers (én gezelligheidszoekers!) kunnen eind van de maand hun muzikale hart weer ophalen, want in het weekend van 25, 26 en 27 augustus staat in het centrum van Helmond de volgende editie van Jazz in Catstown op het programma. Met dit keer onder meer een optreden van niemand minder dan Hans Dulfer.

Ook dit jaar valt er weer te genieten van het Jazz in Catstown festival in het centrum van Helmond. Verschillende jazzorkesten zullen het centrum met gezellige muziek vullen en bij verschillende podia kun je genieten van liveoptredens. En wat het helemaal mooi maakt: het evenement is gratis te bezoeken.

Vrijdag 25 augustus

Vanaf 15.00 uur brengen diverse jazzorkesten een bezoek aan woon- en zorgcentra in Helmond. Vanaf 20.00 uur is er een sponsorborrel met een optreden van de Papa Dré Jazzband in de ‘Harbour Jazzclub Helmond’ bij Borrelbar de Haven. Deze dag is speciaal voor ouderen en in de avond voor sponsoren.

Zaterdag 26 augustus 

Vanaf 14.00 uur lopen jazzorkesten al spelend door het centrum van Helmond, met om 17.00 uur een jamsessie op de Markt in Helmond. Vanaf 20.00 uur zijn er diverse podiumoptredens in het centrum. Bijvoorbeeld van niemand minder dan Hans Dulfer, niet alleen bekend als vader van, maar ook als toonaangevend Nederlands jazzmuzikant.

Zondag 27 augustus 

Ook op zondag lopen er jazzorkesten al spelend door het centrum van de stad. Van 14.00 tot 20.00 uur kun je luisteren en kijken naar liveoptredens op diverse podia in het centrum, met om 17.00 uur opnieuw een jamsessie op de Markt. Dit jaar kun je vanaf 14.00 uur twee big bands beluisteren bij het oude postkantoor (Markt 213). En op het hoofdpodium staat jong talent in de personen van The Young Ones in Jazz.

Bekijk het volledige programma op www.jazz-in-catstown.nl.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *