Helmond Marketing lanceert VisitHelmond

Met de nieuwe merkpositionering en de lancering van VisitHelmond zet Helmond Marketing zich in om de stad Helmond op de kaart te zetten als een aantrekkelijke bestemming voor zowel bezoekers als bewoners. Met de nadruk op leisure en toerisme.

”Met gepaste trots lanceren we onze nieuwe huisstijl en branding”, zegt Yuri Goossens, directeur van Helmond Marketing. “Beide dragen onze positionering en strategie uit. En dat is bewoners en bezoekers op een laagdrempelige en toegankelijke manier kennis laten maken met de stad. Met VisitHelmond willen we bezoekers een complete en gebruiksvriendelijke ervaring bieden, zowel offline als online.”

Magazine

Om de introductie van VisitHelmond te vieren, wordt een gloednieuw magazine gelanceerd. Dit magazine biedt een uitgebreid overzicht van de vele bezienswaardigheden, activiteiten, en evenementen die Helmond te bieden heeft. Je kunt het gratis magazine verkrijgen op diverse locaties in de stad en in omliggende gemeenten.

Ook de website visithelmond.nl is in het nieuwe jasje gestoken. Op dit online platform vind je het grootste aanbod van doe- en beleefdingen in Helmond. In de digitale agenda is te zien welke evenementen er op stapel staan.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *