Helmond Sport werkte afgelopen week ontspannen toe naar het vriendschappelijk treffen met FC Dordrecht, deze vrijdag.

Vrijdagavond spelen de twee KKD-clubs tegen elkaar op de velden van sv MEC’07. De aftrap aan de Driesweg 17 in Maurik is om 19.00 uur.

Nigel van Haveren, die vorige week  in de tweede helft tegen SV De Braak nog het doel verdedigde, is inmiddels alweer vertrokken, zo bleek donderdag op de training.

Adri Bogers is nieuw in de technische staf bij Helmond Sport. Net als de ploeg op De Braak heeft hij ambities, of zoals hij het zelf noemt: ‘een mooie uitdaging’. Bij FC Twente kon Bogers zijn ‘ei’ kwijt, zo vertelde hij voor de microfoon van Dit Is Helmond. “Ik wil graag mijn ervaring en kennis overbrengen op de jonge spelers en de staf.” Bogers is druk doende om de spelers te leren kennen en daarom  gaat hij vaak met ze in gesprek. “Het plezier moeten wij met zijn allen op de supporters over gaan brengen”, aldus Bogers. Hij hoopt dat het team zich goed gaat ontwikkelen en de ambitie kan opbrengen om ‘zo hoog mogelijk te eindigen’. 

Doelman Wouter van der Steen keerde ook weer terug op De Braak. Zijn beslissing hing nauw samen met de plannen en ambities van Helmond Sport. Van der Steen was van 2006 tot 2016 tien jaar actief voor de Helmondse club en brengt veel ervaring mee na zijn periode bij sc Heerenveen en FC Den Bosch. “Als doelman kun je de medespelers veel coachen. En dat is een belangrijk aspect”, meent Van der Steen. ‘Bovendien is de onderlinge collegialiteit met de twee andere doelmannen en keeperstrainer Wim Ribbens erg goed.”

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Mario van Dinther

Passie voor radio en nieuws met meer dan 30 jaar ervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *