Helmond Sport heeft deze week maar vier dagen voorbereiding op de wedstrijd tegen Jong Ajax.

Maandag maakte het team van Bob Peeters nog de verre reis richting Wijdevormer in de wedstrijd tegen Jong AZ. Vrijdag wacht een nieuwe opponent in de Keuken Kampioen Divisie tegen Jong Ajax. Bij een overwinning gaat Helmond Sport over de Amsterdammers heen op de ranglijst.

Trainer Peeters keek met gemengde gevoelens naar de wedstrijd van maandag. Jammer dat het doelpunt wordt afgekeurd want de winst was welkom geweest.

Jong Ajax is een ploeg die goed kan voetballen. Hopen dat de jongens hersteld zijn van maandag en het initiatief durven te nemen. Wat de technische staf voor ogen heeft voeren de spelers al redelijk goed uit, vertelde de trainer aan DitisHelmond.

Op de Braak vragen veel supporters zich af waarom Tom Beugelsdijk niet speelt. Bob Peeters liet weten dat hij en zijn staf maar elf spelers op mogen stellen en zij voor deze invulling kiezen.

Mees Kreekels tekende op de Braak een contract voor anderhalf jaar met een optie van nog een jaar. De verdediger trainde volop mee. Hij liet voor de microfoon van DitisHelmond horen de kans met twee handen aan te pakken als hij mag spelen van de trainer. Mees Kreekels is trots dat hij nu zelf, na zijn opa en vader, deel uitmaakt van de Helmond Sport selectie.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Mario van Dinther

Passie voor radio en nieuws met meer dan 30 jaar ervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.