Ondanks dat Helmond Sport vrijdagavond tegen NAC Breda nog een heleboel spelers mist, gaat trainer Bob Peeters er van uit dat zijn selectie de goede lijn van de tweede helft tegen VVV door zal zetten.

De groep is gretig en wil leren, zegt de oefenmeester voor de microfoon van DitisHelmond. Zijn 49ste verjaardag vierde Peeters dinsdag in Helmond. Een gewone werkdag met veel overleg en ‘s avonds in huiselijke wat gevierd.

Op de vraag of de rode kaart van, van Keilegom tegen VVV Venlo niet een domme actie was, antwoordde Peeters dat Helmond Sport het schikkingsvoorstel van de KNVB, drie wedstrijden schorsing waarvan één voorwaardelijk, had geaccepteerd. Arno van Keilegom, schrok zelf het meeste van de actie. De aanvaller weet zelf ook wel dat hij niet een juiste keuze maakte. 

Bram van Vlerken kon donderdag ook nog genieten van ‘zijn‘ doelpunt tegen VVV. Zo vaak scoor ik niet, vertelde de rechtsback voor de microfoon van DitisHelmond. Hopelijk vinden wij met Helmond Sport deze competitie de juiste cadans en stijgen we nog een paar plaatsen. 

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Mario van Dinther

Passie voor radio en nieuws met meer dan 30 jaar ervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.