Helmond Sport komt met unieke seizoenkaartactie

Helmond Sport heeft de huidige seizoenkaarthouders een unieke aanbieding gedaan met een seizoenkaart voor het seizoen 2021/2022. Helmond Sport biedt een gratis seizoenkaart aan als je de huidige kaart verlengd. Zo kun je komen seizoen met je beste vriend of vriendin naar het stadion gaan, zo luidt het motto van de Helmondse club.

Mensen die een seizoenkaart hadden in het jaar 2019/2020 en het huidige seizoen 2020/2021, kunnen aanspraak maken op de ‘Bring a Friend’ actie. De actie is volgens de club bedoeld om iets terug te doen voor de mensen die afgelopen twee jaar de club trouw zijn gebleven. Ook voor de nieuwe fans is het mogelijk om een seizoenkaart te kopen.

Prijzen

De prijzen van de seizoenkaarten stijgen wel ten opzichte van vorige jaren. Een seizoenkaart voor een volwassenen op de oost tribune kost tussen de €179-219 euro. Op de west tribune kost de kaart tussen de €189-269 euro. Op de noord tribune is de prijs €159. De jeugd tot en met 12 jaar krijgt 50% korting. Jongeren tot en met 20 jaar en 67+’ers krijgen 20% korting ten opzichte van de prijs voor volwassenen.

De reden waarom de prijzen stijgen is volgens de club, omdat ze willen verder bouwen op het huidige seizoen. De club wil groeien richting het linker rijtje van de Eerste divisie, dat in combinatie met de toekomstige bouw van het nieuwe stadion heeft ervoor gezorgd dat Helmond Sport de prijzen voor de seizoenkaarten iets omhoog doet.

Foto: Helmond Sport

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Bram van Doorn

Bram van Doorn volgt Helmondse sporters en sportverenigingen voor DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *