Helmond Sport strikt nieuwe hoofsponsor voor Jeugdacademy

Helmond Sport en AAE gaan met elkaar in zee. Het techniek bedrijf uit Helmond gaat voor 3 seizoenen lang de Academy sponsoren. Helmond Sport is blij met de samenwerking en ‘kijkt uit naar mooie jaren met de nieuwe sponsor’.

1,5 jaar geleden zijn de de 2 organisaties ‘mondjesmaat’ in gesprek gegaan over een samenwerking. ”We zijn een grote werkgever in Helmond en in het bedrijf is het gaan leven om iets met Helmond Sport te gaan doen. Het is echt gaan leven binnen het bedrijf en de familie. De plannen die de club in de toekomst heeft spreekt ons ook ontzettend aan, en om de jeugd van de toekomst te sponsoren is echt leuk”, vertelt Manon Pijnenburg van AAE.

”Het is mooi om te horen dat zulke familiebedrijven uit Helmond zich aangetrokken voelen tot de club. De schouders eronder zetten en de club steunen is iets wat we veel zien gebeuren. We hopen dat we ook steeds meer mensen uit regio de Peel zich verbonden voelen met de club”, zegt William Verkoelen, bestuurslid Helmond Sport.

Opleiding

De Helmondse club wil in de toekomst een doorstroom krijgen via de jeugdopleiding naar het eerste elftal. Het moet de levensader van de club worden. Met AAE heeft Helmond Sport in ieder geval voor de komende 3 jaar een hoofdsponsor. Helmond Sport heeft op het moment drie jeugdelftallen: Jo-13, jo-14 en de jo-15.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Bram van Doorn

Bram van Doorn volgt Helmondse sporters en sportverenigingen voor DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *