Helmond Sport verslaat Jong PSV onder winterse weersomstandigheden

Met een 3-0 overwinning op Jong PSV  uit Eindhoven heeft Helmond Sport zich gerevancheerd voor de nederlaag in Doetinchem.

Onder winterse omstandigheden betraden de spelers het veld. De koude wind maakte het niet prettig voor de toeschouwers dus moesten de spelers zorgen dat de fans zich konden verwarmen met aantrekkelijk voetbal.

Helmond Sport had tegen de jonge profs uit Eindhoven nogal wat recht te zetten tegenover het publiek en technische staf. Bob Peeters stuurde elf namen het veld in die afgelopen maandag in de tweede helft tegen de Graafschaap speelden. Van Ooijen en van der Meer begonnen op de bank en Maddy en van den Eynden gingen van start.

Na het gebruikelijke aftasten van de twee ploegen kreeg Helmond Sport gaande de wedstrijd meer kansen. Het moest zeker opletten voor de tegenstoten van de brigade van trainer Adil Ramzi maar dan stond Mike Havekotte weer zijn mannetje.

Jelle Goselink werd de man van de wedstrijd. Hij scoorde voor en na de rust met twee mooie doelpunten. De derde goal was er eentje uit een goede combinatie op de linker vleugel die door Arno van Keilegom werd binnengetikt.

Scheidsrechter Teuben uit Aarle-Rixtel had geen moeilijke avond. Hij gaf alleen geel aan Vankerkhoven.

De vierde periode in de Keuken Kampioen Divisie  zal voor Helmond Sport van start gaan met een thuiswedstrijd tegen Telstar uit Velsen- Zuid.