Helmond Sport is hyper ambitieus en dat blijkt alleen al door de komst van 12 (!) nieuwe spelers op het moment van schrijven. In de nieuwe selectie van de voetbalclub zitten vier Helmonders. Het is lang geleden dat er zo’n grote Helmondse enclave was op sportpark De Braak.

 • Sander Vereijken
  Helmond Sport Sander VereijkenVereijken maakte furore bij RKSV Mierlo-Hout en Gemert. Inmidels speelt hij al een tijdje bij Helmond Sport en hield daarmee de Helmondse eer in stand. De middenvelder speelde tot nu toe 92 competitieduels in het rood-zwart.

 

 • Dylan van Diepen
  Helmond Sport Dylan van DiepenDe onbekende voor het grote publiek. 18 jaar en nog geen week profvoetballer. Van Diepen brak vorig jaar door in het eerste elftal van Gemert en werd met zijn snelle dribbels al snel één van de smaakmakers van de zwart-witten. De aanvaller krijgt bij Helmond Sport de kans om zijn droom als profvoetballer waar te maken.

 

 • Wassim Essanoussi
  Helmond Sport Wassim EssanoussiOok pas 18 jaar maar vergaarde al enige bekendheid als speler van VVV Venlo. Daar viel Essanoussi onder andere in in de tegen Ajax met 0-13 verloren wedstrijd. Ondanks vele minuten in het geel werd het contract van de jonge middenvelder niet verlengd. Essanoussi keert nu terug naar zijn geboortegrond om bij Helmond Sport te voetballen.

 

 • Bram van Vlerken
  Helmond Sport Bram van VlerkenDe grootste naam van de Helmondse enclave. Doorliep de jeugdopleiding van PSV, maar brak niet door in het eerste elftal. Van Vlerken kreeg de kans bij Almere City en speelde daar jaren als vaste rechtsback. De torenhoge ambities van Helmond Sport hebben Van Vlerken doen besluiten terug te keren naar zijn geboortestad.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dave Kornuijt

Dave Kornuijt redacteur bij DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.