Helmondse Sporthelden willen voor de zomervakantie 2 evenementen plannen

De evenementen werden door de corona-onzekerheid tijdelijk stilgelegd, maar er liggen plannen van de Helmondse Sporthelden om nog voor de zomervakantie 2 evenementen te organiseren. In juni wordt de Gebroeders van de Kerkhof Cup georganiseerd. In juli staat de Leontien van Moorsel Classic op het programma als de corona maatregelen het toelaten.

Helmondse Sporthelden is een stichting die zich inzet voor het sporten van Helmondse jongeren in de basisschoolleeftijd. De stichting gaat dit samen doen met acht Helmondse sporthelden: Pieter Gruijters (atletiek), Nieky Holzken (boksen), de gebroeders Van de Kerkhof (voetbal), Danny Koevermans (voetbal), Judith Meulendijks (badminton), Bob de Voogd (hockey) en Leontien Zijlaard – van Moorsel (wielrennen). De andere evenementen staan voor het najaar gepland.

Positief

Voorzitter Frans Stienen van de Helmondse Sporthelden is positief: ”De kinderen komen wel naar zulke evenementen toe, maar het moet ook veilig kunnen tijdens de huidige coronasituatie. We kijken uit naar komende tijd en we hopen dat de evenementen deze keer door kunnen gaan. We gaan komende tijd in gesprek met mensen en bedrijven die ons misschien willen sponsoren, dus al met al kijk ik uit naar de komende tijd waarin we evenementen willen organiseren.”

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Bram van Doorn

Bram van Doorn volgt Helmondse sporters en sportverenigingen voor DitisHelmond.

Dit artikel heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *