HELAAS KAN DE WIJKBIJEENKOMST OP 30 NOVEMBER NIET DOORGAAN WEGENS DE NIEUWE CORONAMAATREGELEN. DE WIJKRAAD PLANT EEN NIEUWE DATUM ZODRA DIT MOGELIJK IS

Op dinsdag 30 november is er een wijkbijeenkomst voor iedereen die Mierlo-Hout een warm hart toedraagt. Kom luisteren naar wat de wijkraad in de wijk doet, mede dankzij de medewerking van veel vrijwilligers uit de wijk en praat mee over de toekomst van Mierlo-Hout. Iedereen is welkom in Wijkhuis De Geseldonk. Dinsdag 30 november 19.30 uur.

Onderwerpen die worden besproken zijn onder andere:

  • Stichting wijkhuis De Geseldonk en Stichting Mierlo-Hout in Actie en de financiële zaken, personeelszaken, vrijwilligers en evenementen.
  • Een presentatie van de centrumplannen door Alex Sievers.
  • Stichting wijkraad Mierlo-Hout: Nieuwjaarsbijeenkomst en nieuws uit de diverse commissies: Groen/dieren, AED – netwerk, sport, jeugd en jongeren, verkeer, ’t Wapenfeest. Natuurlijk buiten spelen, buurtorganisaties en het Wijk Actie Plan.
  • Kansrijk Mierlo-Hout
  • Wijkberaad

En natuurlijk alles wat ter tafel komt tijdens een rondje langs de groeperingen en de rondvraag.

Iedereen is welkom op de wijkbijeenkomst. Denk wel aan de coronamaatregelen: toegang tot het wijkhuis alleen met een QR-code én een ID-bewijs.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Wijkraad Mierlo-Hout

De stichting Wijkraad Mierlo-Hout is opgericht de leefbaarheid in Mierlo-Hout te bevorderen en om als intermediair te fungeren tussen de gemeente Helmond en de inwoners van Mierlo-Hout. Kijk voor meer informatie op www.wijkraadmierlohout.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *