In financieel zwaar weer? Wat nu?

Zit je in financieel zwaar weer? Financiële moeilijkheden: het kan iedereen overkomen. Dit kan tijdelijk zijn door hogere kosten of minder inkomen. Maar het kan ook al langere tijd spelen. Hoe dan ook: als je geldzorgen hebt, dan geeft dat veel stress. Hoe ga je hiermee om? Kom op dinsdag 31 januari naar Wijkhuis De Geseldonk. Je bent van harte welkom. Wel graag even aanmelden.

In financieel zwaar weer zitten…Angelique van de Wetering en Tess van Schijndel vertellen tijdens een informatieavond hun verhaal. Wat betekent het voor hen om geldzorgen te hebben? Waar liepen zij tegenaan? En wat heeft hen geholpen om hieruit te komen?

Deze avond wordt vormgegeven door Kansrijk Mierlo-Hout, Sociale Teams Helmond, KBO en LEVgroep  en is gratis toegankelijk. De inloop is vanaf 19.00 uur en de informatieavond is van 19.30-21.00 uur.

Aanmelden via de website www.kansrijkmierlohout.nl en klik op informatieavond of stuur een mail naar info@kansrijkmierlohout.nl

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Wijkraad Mierlo-Hout

De stichting Wijkraad Mierlo-Hout is opgericht de leefbaarheid in Mierlo-Hout te bevorderen en om als intermediair te fungeren tussen de gemeente Helmond en de inwoners van Mierlo-Hout. Kijk voor meer informatie op www.wijkraadmierlohout.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *