• Infected

Bij de Cacaofabriek werd zondag 7 augustus een gezellig dance-event georganiseerd onder de naam Infected. De technodance-event duurde van 14.00 uur tot 22.00 uur. Mede vanwege het mooie weer waren er veel mensen op het evenement afgekomen.

Op de heuvel voor de Cacaofabriek was er een gigantische tent geplaatst waar een grote discotheek was gevestigd. Daaruit werd door de dj Rondom waren er enkele tuinstoelen met parasols gezet zodat het een beetje vakantiesfeer bracht. Een bezoekster was zo enthousiast dat zij toen zij de fotograaf zag direct vroeg of hij een foto wilde maken van haar met haar vader. Zij waren samen een middagje uit.

Zoals de brochure van de Cacoafabriek vermeldt kwam met Infected eindelijk een heerlijke warme technosound naar Helmond. Naar mate de middag overliep naar de avond werd het steeds drukker. En toen er ook nog eens een frietkar werd geparkeerd aan de rand van het grasveld waren de bezoekers helemaal tevreden. Zij hadden toch wel trek gekregen en toen eenmaal de geur van friet over het veld walmde werd het ook voor de frietbakkers wat drukker.

Omstreeks 19.00 uur gingen ook de discolampen aan en werd het veld verlicht in allerlei kleuren. Het was een mooi tafereel en in de opzwepende muziek waren de meeste bezoekers aan het dansen. Het werd een gezellige avond en iedereen had het reuze naar de zin. Als u dit evenement gemist hebt, op 21 augustus vind er weer een Infected plaats bij de Cacaofabriek en het is beslist de moeite waard er een dagje door te brengen.

Verslag en foto’s: Hans Choufoer

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Hans Choufoer - Redactie

Redacteur - Foto-journalist bij DitisHelmond Geboren in Leiden (1957) Ik rook graag een sigaartje en hou van de natuur. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.