Informatieavond over erfrecht door notaris

Update: De informatieavond kan niet doorgaan!

Een informatieavond over erven en erfrecht. Evenals vorig jaar verzorgt notaris J. Meijer een informatieavond in wijkhuis De Geseldonk. De bijeenkomst wordt gehouden op woensdag 4 november. Belangstellenden zijn vanaf 18.30 uur welkom, waarna om 19.00 uur de presentatie begint. In tegenstelling tot voorgaande jaren kunt u alleen aanschuiven wanneer u zich van tevoren hebt aangemeld bij het secretariaat van de wijkraad. secretariaat@wijkraadmierlohout.nl

Deze lezing gaat over het werk van de notaris. De avond wordt verzorgd door notaris Jan Meijer van OMD Notarissen. Hij geeft tips over erven, schenken, erfbelasting, levenstestament en al wat meer ter tafel komt bij een notaris. Deze avond is gratis toegankelijk en iedereen is van harte welkom. Natuurlijk is er ruimte om vragen te stellen.

U vindt wijkhuis De Geseldonk aan de Cederhoutstraat 44 te Mierlo-Hout. Wij vragen u de richtlijnen met betrekking tot COVID-19 te volgen.

Belangrijk: vanwege de maatregelen rondom COVID-19 bent u verplicht zich aan te melden. Er kunnen maximaal 30 belangstellenden worden toegelaten! De avond wordt georganiseerd door de Wijkraad Mierlo-Hout.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Wijkraad Mierlo-Hout

De stichting Wijkraad Mierlo-Hout is opgericht de leefbaarheid in Mierlo-Hout te bevorderen en om als intermediair te fungeren tussen de gemeente Helmond en de inwoners van Mierlo-Hout. Kijk voor meer informatie op www.wijkraadmierlohout.nl

Dit artikel heeft 1 reactie

  1. Tom Hoekstra Reply

    Wat goed dat er een lezing wordt georganiseerd over het werk van de notaris. Ik denk dat veel mensen er onbekend mee zijn of niet snel naar een notaris zullen gaan. Hopelijk geeft deze informatieavond meer helderheid over de onderwerpen erven en erfrecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *