De Belangengroep Rijpelberg hield op donderdag 6 april een informatieavond voor alle wijkbewoners in wijkhuis De Brem. Het thema van deze avond was de leefbaarheid in de wijk.

Het was een informatieavond voor en door de bewoners van de wijk Rijpelberg. De belangengroep organiseerde de avond mede omdat veel wijkbewoners zich niet gehoord voelden. Op deze avond kregen bewoners de kans om hun mening te geven of ideeën te delen over hoe de leefbaarheid in hun wijk kan worden verbeterd.

Albert van Dam van Belangengroep Rijpelberg vertelt: “Het gaat deze avond om de wijk Rijpelberg en de bewoners. We zijn op zoek naar nieuwe kansen in de wijk. In het verleden stonden we in de media bekend als ‘de vergeten wijk’ en maakten we onszelf ook kenbaar als zodanig. Maar nu is de politiek wakker geschud en zijn we een wijk die volop de aandacht krijgt en waarvoor een wijkontwikkelingsplan in ontwikkeling is.”

Meer informatie vind je op de website en facebookpagina van Belangengroep Rijpelberg. Ook kun je elke maandagavond terecht bij het inloopspreekuur in De Brem.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Fee van Riet - Redactie

Redactie DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.