Informatieavonden veiligheid en etiketten

In maart worden er weer twee informatieavonden gehouden in De Geseldonk. De avonden over veiligheid en etiketten lezen worden georganiseerd door Kansrijk Mierlo-Hout in samenwerking met KBO St.-Lucia en zijn gratis te bezoeken. Inschrijven is nodig, zodat men weet hoeveel gasten ze mogen verwachten. Graag aanmelden via info@kansrijkmierlohout.nl of via de website www.kansrijkmierlohout.nl en ga naar de button om in te schrijven.

Dinsdag 21 maart om 19.30 uur is er een informatieavond over “Veiligheid in en om het huis”, die gehouden wordt in Wijkhuis de Geseldonk. Het gaat met name over inbraakbeveiliging en brandveiligheid. De avond wordt georganiseerd door de K.B.O. en verzorgd vanuit politie en brandweer.

Dinsdag 28 maart om 19.30 uur is er een informatieavond over het lezen van etiketten, die gehouden wordt in Wijkhuis de Geseldonk. De avond wordt georganiseerd vanuit “Kansrijk Mierlo-Hout” en verzorgd door Saskia Lammers.

Archieffoto: Hans Choufoer

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Wijkraad Mierlo-Hout

De stichting Wijkraad Mierlo-Hout is opgericht de leefbaarheid in Mierlo-Hout te bevorderen en om als intermediair te fungeren tussen de gemeente Helmond en de inwoners van Mierlo-Hout. Kijk voor meer informatie op www.wijkraadmierlohout.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *