Inloop Kansrijk Mierlo-Hout verplaatst naar maandagochtend

Inloop Kansrijk Mierlo-Hout wordt vanaf 6 maart  verplaatst naar maandagochtend. De wijkraad Mierlo-Hout startte met een ambitieus plan om van Mierlo-Hout een samenleving te maken waarin men graag voor elkaar klaarstaat en zorgt: “Kansrijk Mierlo-Hout”. Om iedereen die kampt met vragen te helpen is een “Inloop” in de Geseldonk. Deze was op dinsdagavond maar is verplaatst naar maandagochtend van 9.30-10.30 uur, dus direct na het ontbijt.

Men kan bij de Inloop Kansrijk Mierlo-Hout terecht voor een gratis kopje koffie of thee, maar ook om vragen te stellen aan vertegenwoordigers van het kernteam, om zich aan te melden als vrijwilliger, om ideeën te bespreken. Ook is er eenmaal per maand een boa aanwezig om vragen te beantwoorden. Heb je een idee voor Mierlo-Hout, heb je vragen of wil je hulp bij het invullen van formulieren, kom dan naar de Inloop.

Met “Kansrijk Mierlo-Hout” wil de wijkraad samen met groeperingen uit de wijk en met professionele organisaties het individuele welzijn van de bewoners verbeteren en een wijk creëren waarin men zich thuis voelt. We gaan uit van vertrouwen, wegnemen van drempels, bevorderen van sociale samenhang, een positieve blik, ontmoeten en samenwerken. Heb je vragen of wil je contact, neem dan een kijkje op de website en kijk wat Kansrijk allemaal doet.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Wijkraad Mierlo-Hout

De stichting Wijkraad Mierlo-Hout is opgericht de leefbaarheid in Mierlo-Hout te bevorderen en om als intermediair te fungeren tussen de gemeente Helmond en de inwoners van Mierlo-Hout. Kijk voor meer informatie op www.wijkraadmierlohout.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *