Inschrijving voor de Braverun 2024

De vierde editie van de Braverun komt eraan. De Braverun is een spectaculaire obstacle run, waarbij je al je kracht, uithoudingsvermogen en behendigheid moet gebruiken om de finish te bereiken. Tijdens de run kom je uitdagende obstakels tegen als klimwanden, monkeybars, touwnetten en zelfs obstakels door het water. Op zondag 30 juni is het zover. Je kunt je nu inschrijven, ook als team.

Of je nu een doorgewinterde obstacle run pro bent of gewoon op zoek bent naar plezier en avontuur, de Braverun is er voor iedereen. Jong en oud. Je kiest gewoon het parcours dat het best bij jou past. Ga je voor het parcours van 7 kilometer, dan word je tijdens de run uitgedaagd door 40 obstakels. Het is ook mogelijk om je met de kids in te schrijven voor het parcours van 3,5 kilometer. De echte lefgozers gaan voor 14 kilometer, waarbij je het parcours van 7 kilometer twee keer aflegt. De route start ook dit jaar weer op de Automotive Campus in Helmond en loopt door de Stiphoutse Bossen.

Mini-run
Speciaal voor de jonge ‘Braverunners’ is er de Mini-run. Kids vanaf 6 jaar, mét zwemdiploma, kunnen onder begeleiding meedoen aan dit avontuur. De Mini-run van 3,5 kilometer bestaat uit 30 obstakels. En bij de finish krijg je als deelnemer een welverdiende Braverun-medaille én foto als beloning voor je dappere prestatie. Je kunt je nu inschrijven voor dit sportieve en uitdagende evenement via www.braverun.nl.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *