Ook IVN vraagt om stem voor Rabo Club Support actie

Het IVN vraagt om stemmen voor de Rabo Club Support actie. Zoals in de social media te zien is, is de Rabo Club Support actie is weer gestart! En ook het IVN Helmond doet dit jaar weer mee.

Al enkele jaren organiseert de Rabobank een financiële actie, waar aangesloten verenigingen een mooie cent mee kunnen binnenhalen. IVN-Helmond heeft vanaf het begin succesvol mee gedaan aan deze actie. Veel leden en anderen gaven een stem aan ons. Fantastisch!
Natuurlijk rekenen we ook dit jaar weer op flink wat Support! Geef ook nu weer je stem aan het IVN tussen vandaag en uiterlijk 25 oktober. Hoe doe je mee? Dit kan via de bankieren-app van de Rabobank of via de website: rabobank.nl/leden/clubsupport
Hou je bankpas bij de hand en volg de instructies. Als je in de zoekbalk “IVN” invoert, dan kom je meteen op de juiste plaats terecht en vind je IVN-Helmond, de club die jouw stem verdient. Voor het jubileumjaar wil het IVN een boek uitbrengen, daarvoor vragen zij uw stem voor de Rabo Club Support Actie.

Let op: je mag drie stemmen uitbrengen. Dat kan op je favoriete club en je kunt ook andere clubs wat gunnen. Denk daarbij dan ook aan de andere natuurorganisaties die in Helmond actief zijn binnen het Natuurplatform. Dat zijn Groei&Bloei Helmond, Imkersvereniging Helmond en Landschapspark Kloostereind Brouwhuis.
En lukt het je niet meteen, neem dan contact op met het bestuur van IVNHelmond via ivnhelmond@gmail.com. Wij helpen je dan verder. Maar nu eerst: stem op IVN-Helmond
Dank je wel en…….. zegt het voort: familie, vrienden, bekenden…….

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Anja Donkers - Redactie

Anja Donkers DitisHelmond Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *