Jibb+ viert 12,5 jarig jubileum met sportfestival

Dit jaar viert Jibb+ haar jubileum met een sportfestival. Het is alweer 12,5 jaar geleden dat de stichting is opgericht. Dus dat moet gevierd worden. En dat gebeurt tijdens de Nationale Sportweek. op vrijdag 22 september op het terrein van SV Swift.

Een sportfestival voor iedereen!

Op het terrein van SV Swift is er voor vrijdag 22 september een uitgebreid programma samengesteld. Iedereen kan daaraan deelnemen, aanmelden is niet nodig. Naast een sportief programma is er ook muziek én gezond eten en drinken verkrijgbaar. Tussen 14.00 en 17.00 uur vinden verschillende activiteiten plaats. Doe onder andere mee met Expeditie Jibb+! Of neem deel aan uitdagende spellen, zoals de befaamde eetproef uit Expeditie Robinson. Tijdens het sportfestival kunnen kinderen ook meedoen met workshops en is er een springkussen aanwezig. Voor medewerkers in het onderwijs is er tussen 16.00 en 20.30 uur bovendien een beachvolleybaltoernooi.

Uitgebreid aanbod voor jong en oud

Jibb+ is de afgelopen 12,5 jaar dé partner in sport en bewegen voor onder andere scholen, bewoners en instellingen in Helmond. Kijk voor meer informatie over alle activiteiten die komend jaar gaan plaatsvinden vooral even op de site van Jibb+. Er is weer genoeg te bewegen voor jong en oud.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Ivo Mikkers - Redactie

Ivo Mikkers Redactie ondersteuning DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *