Kansrijk helpt, help Kansrijk!

Kansrijk helpt, help Kansrijk! In Mierlo-Hout is onder deze titel  een team opgericht met vrijwilligers die zich op allerlei terreinen in willen zetten voor de ander. Bijvoorbeeld het opknappen van tuintjes bij inwoners van Mierlo-Hout die het niet meer zelf kunnen. Ook voor kleine klusjes in en om het huis. De coördinatie geschiedt door twee vrijwilligers. Men kan een beroep doen op het team via telefoonnummer 0621264794 of via het e-mailadres tuinen@kansrijkmierlohout.nl  In het kader van Kansrijk helpt, help Kansrijk: wil jij je aanmelden als vrijwilliger, dan kan dit via vrijwilligers@kansrijkmierlohout.nl  of via 0621264794.

Tuinonderhoud

Kansrijk helpt, help Kansrijk! Vele senioren in de wijk Mierlo-Hout kunnen zelf hun tuintje niet meer goed bijhouden. Zij hebben vaak ook niet de middelen om dit door een professionele hovenier te laten doen. Kansrijk Mierlo-Hout heeft een klein groepje vrijwilligers die het noodzakelijke onderhoud kan verzorgen. In overleg met de bewoner worden dan afspraken gemaakt. Vaak kan er daarna ook geholpen worden om de tuin regelmatig bij te houden. Hier helpen vrijwilligers uit de wijk, leden van buurtverenigingen of gewoon de buren. Heb je een tuin in Mierlo-Hout die nodig moet worden aangepakt en kun je dit zelf niet meer, of ken je iemand met zo’n tuin, stuur een mailtje naar tuinen@kansrijkmierlohout.nl Ben je of ken je iemand die graag tuintjes bijhoudt? Het Helpende-handenteam kan nog vrijwilligers gebruiken. Al kunt u af en toe een paar uur, het maakt niet uit, vele handen maken licht werk.

Kansrijk Mierlo-Hout is een initiatief van de wijkraad Mierlo-Hout en wordt ondersteund door meer dan veertig groeperingen en organisaties.

 

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Wijkraad Mierlo-Hout

De stichting Wijkraad Mierlo-Hout is opgericht de leefbaarheid in Mierlo-Hout te bevorderen en om als intermediair te fungeren tussen de gemeente Helmond en de inwoners van Mierlo-Hout. Kijk voor meer informatie op www.wijkraadmierlohout.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.