Kansrijk Mierlo-Hout op de beurs Op je Gezondheid

Kansrijk Mierlo-Hout is niet alleen medeorganisator van de beurs Op je Gezondheid maar heeft daar zelf natuurlijk ook stands.  De vrijwilligers achter deze organisatie kom je zelfs op drie plekken tegen in De Geseldonk. Kom jij ook een kijkje nemen op deze nieuwe beurs? Je kunt er terecht op zondag 2 oktober van 11.00- 17.00 uur. En de toegang is gratis!

Maak kennis met Kansrijk Mierlo-Hout en kom eens kijken wat  de vrijwilligers allemaal doen voor de gemeenschap in Mierlo-Hout. Kom een kijkje nemen in de ‘Huiskamer’ waar ervaren vrijwilligers twee dagen per week in een gezellige ambiance wijkgenoten ontvangen waardoor hun mantelzorgers een dagje ontlast worden. Kijk bij de stand wat er allemaal wordt georganiseerd: een wekelijks ontbijt op maandagochtend, een high tea en diners, koffieochtenden, informatieavonden, lezingen en hulp bij vragen, hulp bij het bijhouden van tuinen voor inwoners die het zelf niet meer kunnen, klussendienst en maatjeswerk en in een aparte stand zitten de vrijwilligers achter de formulierenhulp.

Kansrijk Mierlo-Hout is zo’n groot succes dat ook andere wijken overwegen om dit concept over hun wijk uit te rollen. Zo zijn er al vergaande gesprekken in Helmond-West.

Kom gerust eens kijken bij de stands van Kansrijk Mierlo-Hout, eet een gezond hapje mee en laat je informeren. Welkom op zondag 2 oktober van 11.00-17.00 uur in De Geseldonk.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Wijkraad Mierlo-Hout

De stichting Wijkraad Mierlo-Hout is opgericht de leefbaarheid in Mierlo-Hout te bevorderen en om als intermediair te fungeren tussen de gemeente Helmond en de inwoners van Mierlo-Hout. Kijk voor meer informatie op www.wijkraadmierlohout.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.