Kansrijk Mierlo-Hout start weer met acties bij Jan Linders

Het Jan Linders Fonds steunt Kansrijk Mierlo-Hout. Daarvoor zijn er met enige regelmaat diverse acties in de winkel. Ook gaan de vrijwilligers van Kansrijk Mierlo-Hout bij Jan Linders speciale acties houden. De opbrengst is dan voor Kansrijk Mierlo-Hout. Op zaterdag 25 september staan de vrijwilligers met vers gemaakte lasagne bolognese. Deze worden op bestelling speciaal bereid door chef-kok Alex. U hoeft de lasagne alleen nog op te warmen. De kosten zijn 4 euro per portie en u kunt deze bestellen van 1 tot 20 september en afhalen op zaterdag 25 september.

Wilt u zaterdag 25 september niet zelf koken, laat het onze kok dan voor u doen en steun het goede doel: bestel de benodigde porties door het aantal porties x 4 euro over te maken op rekening NL 71 RABO 030 4484 105 onder vermelding van het aantal lasagne t.a.v. Gairthy Exalto van Kansrijk Mierlo-Hout. De bestellingen kun op zaterdag 25 september tussen 11.00-16.00 uur worden opgehaald bij Jan Linders. Bij goed weer staan we buiten bij de ingang.

Fiets te winnen bij loterij voor Kansrijk Mierlo-Hout

Ook staan we wij er driemaal met de verkoop van lotjes waarbij een prachtige damesfiets en een kinderfiets te winnen zijn. De loten kosten € 1,= per stuk of 6 voor € 5,= Wij noteren uw naam, telefoonnummer en lotnummer zodat we na de laatste ronde de prijswinnaars bekend maken en de winnaars van de fiets kunnen bellen.

Ook is er een mogelijkheid tot enveloppen trekken waar weer mooie prijzen te winnen zijn. Enkele voorbeelden: een airfryer, apk keuring voor uw auto, grillplaat, gourmetstel en nog veel meer. Wij hopen dat u ons weer wilt steunen met deze actie zodat wij met Kansrijk Mierlo-Hout weer leuke activiteiten kunnen doen. In oktober is er weer een actie zoals een culturendag waar we dan lekkere buitenlandse gerechten verkopen zoals Indonesische, Surinaamse en Spaanse lekkernijen.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Wijkraad Mierlo-Hout

De stichting Wijkraad Mierlo-Hout is opgericht de leefbaarheid in Mierlo-Hout te bevorderen en om als intermediair te fungeren tussen de gemeente Helmond en de inwoners van Mierlo-Hout. Kijk voor meer informatie op www.wijkraadmierlohout.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.