Dr. Knippenbergcollege in ban van Hollywood

Het hele weekend verzorgden de leerlingen van het dr.- Knippenbergcollege een musical in ‘t Speelhuis. De ontvangst was in Hollywoodstijl. Op de laatste speelmiddag arriveerden de artiesten zoals beroemde artiesten worden ontvangen: de rode loper was uitgerold en de jeugdige musicalsterren werden op originele wijze aan het publiek voorgesteld.

Op het Speelhuisplein was het op pinkstermiddag 6 juni een komen en gaan van allerlei voertuigen onder het gejuich en applaus van de vele ouders. opa’s en oma’s en verdere familieleden. Het was het ontvangst van de acteurs en actrices van de musical van het dr.-Knippenbergcollege.  Zij arriveerden in chique auto’s, een brandweerwagen, zelfs op skates en er waren ook wandelende beroemdheden.

Het opvallendste was wel de securityauto. Toen deze stopte stapten er twee bodyguards uit en werd de actrice door hen begeleid naar de ingang. Indrukwekkende bomen van kerels waarvan er een zo uit de film leek te zijn weggelopen. Hij droeg een lange paardenstaart, een grote baard en natuurlijk de niet te missen de donkere zonnebril. Zelfs het publiek was wel een beetje onder de indruk van deze verschijning. De crew van de musical en ook het publiek vonden het prachtig. Een groot en luid applaus toen deze beschermers nog in positie gingen staan naast de ietwat verlegen actrice die het niet gewend was om met een dergelijke bescherming haar opwachting te maken.

Toen kwam er een groepje spelers aan die luid zingend onder felgekleurde paraplu’s hun opwachting maakte. Kortom, het was een indrukwekkende en vrolijke stoet die langzamerhand naar binnen gingen en zich op moesten maken voor de galavoorstelling. Het dr.-Knippenbergcollege had weer een indrukwekkende voorstelling neergezet…

Verslag en fotografie: Hans Choufoer

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Hans Choufoer - Redactie

Hans Choufoer - Wijkreporter bij DitisHelmond. Geboren in Leiden. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk en zijn elke dag op pad in de wijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.