Koffieconcert muziekvereniging Unitas

Tijdens dit concert zal Unitas onder leiding van Henk van de Weijer verschillende werken laten horen. Deze variëren van de Corona Triple tot Dancing in the Street en BigBand Swing. Het Orkest Zuid Fluitkwartet put uit het lichte muziekrepertoire.
De afgelopen periode is door Unitas hard gewerkt aan nieuwe muziek. Dit optreden is een van de vele in aanloop naar het 100-jarig bestaan, dat start op 22 oktober 2023 en eindigt met een geweldige muziekreis in Gran Canaria in oktober 2024.

De optredens die Unitas gaat verzorgen in het jubileumjaar zullen als rode draad: ‘Muziek in de wijk’ hebben. Dit jubileumjaar zal ook een reünie en een groots concert met de naam ‘Unitas draait door’ bevatten. Genoeg om naar uit te kijken.

Zin om aan te haken?

Heb je als oud-lid of oud-muzikant van Unitas zin om aan te haken bij één van de optredens van Unitas, dan is dat altijd mogelijk. Kom kijken op 11 december of loop een keer binnen tijdens een van de repetities op maandagavond tussen 20:00 en 21:30 uur of stuur een mailtje naar 100jaar@muziekvereniging-unitas.email . Dan nemen ze contact met je op.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Anja Donkers - Redactie

Anja Donkers DitisHelmond Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *