Koningsspelen bij OKC De Stroom

Vrijdag 21 april hield Openbaar Kindcentrum De Stroom een speelochtend in het kader van de Koningsspelen. De kinderen genoten van een gezellige ochtend.

De Koningsspelen op De Stroom beginnen traditioneel met een gezond en lekker Koningsontbijt, met veel fruit en groente. Na het ontbijt gingen de kinderen naar buiten voor het ‘koningsdansje’. Ook de juffen en ouders deden hier vrolijk aan mee.

En alsof dat nog niet genoeg gezond bewegen was, werden de kinderen uitgenodigd om met het werkelijke spellenavontuur te beginnen. Een enorm luchtkussen stond in de gymzaal en buiten konden ze genieten van een hindernisbaan, een behendigheidsspel, een voetbalspel en een tikkertjesspel.

Kortom, er was genoeg te doen. Om het kwartier werd er door een leerkracht met een enorme bel geschud, zodat iedereen wist dat het tijd was om naar een ander spel te gaan.

Complimenten voor de leerkrachten, ook zij deden fanatiek mee. Na het vertier gingen de kinderen terug de klas in. Nog voor even, want daarna was het tijd voor vakantie!

Verslag en fotografie: Hans Choufoer

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Hans Choufoer - Redactie

Hans Choufoer - Wijkreporter bij DitisHelmond. Geboren in Leiden. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk en zijn elke dag op pad in de wijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.