Levgroep Helmond actief in alle wijken

   Meedoen in Buurt en Wijk

Samen leven in wijken en buurten

We zijn actief in alle wijken, buurten, dorpen en kernen in ons werkgebied. Samen met wijkbewoners, vrijwilligers, maatschappelijke organisaties, ondernemers én andere professionals bouwen we aan sterke, leefbare en veilige buurten en wijken.

We organiseren allerlei activiteiten: van sociale evenementen, tot samen tuinieren of creatieve activiteiten. Zo zorgen we voor ontmoetingen met buurtbewoners, weten we wat er speelt en leggen we verbindingen.

Als je je verbonden voelt met de mensen uit je buurt, de ander kent en soms een handje helpt, dan weet je: een goede buur is écht meer waard dan een verre vriend.

Er zijn verschillende Workshops en Trainingen, Vluchtelingenwerk, Dagbesteding voor Turkse en Marokkaanse vrouwen, Jongerenwerk, Een Computerclub, Buurtbemiddeling, Vraagbaak in de wijk, Ontmoeting voor Turkse en Marokkaanse vrouwen en de Huiskamer The Count of Coffee

Meer hierover vind je op: www.levhelmond.nl

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door LEVgroep Helmond

Leven en samenleving veranderen voortdurend. Het is belangrijk dat ieder mens individueel tot zijn recht kan komen. Dat kan alleen in relatie tot anderen: thuis... Meer weergeven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *