Lid worden van de Club van 44?

Het duurt nog even voordat de feestneuzen weer de kast uit mogen. Maar hé, het is nooit té vroeg voor Carnaval, toch? CV de Bollevangers is in ieder geval trots met het feit dat de carnavalsvereniging volgend jaar 44 jaar bestaat. En dat moet gevierd worden, onder meer met een Club van 44.

Om groots uit te pakken is CV de Bollevangers dringend op zoek naar mensen die eenmalig lid willen worden van de ‘Club van 44’. Want, zo zegt de carnavalsvereniging: “Leden van deze vereniging dragen ons een warm hart toe en worden daar in het jubileumjaar dubbel en dik voor beloond.” Zo krijgen leden van de Club van 44 gratis toegang tot de jubileumavond op 27 januari 2024. Maar tegelijk krijgen ze een jubileumspeldje, een eervolle vermelding op de ‘Muur van 44’ én als klap op de vuurpijl een speciaal verrassingscadeau.

Lid worden

Na een betaling van 44 euro word je eenmalig lid van de Club van 44 en draag je bij aan het jubileum van CV de Bollevangers. Interesse? Neem dan contact op met het secretariaat van CV de Bollevangers via het emailadres cvdebollevangers@hotmail.com. Geef je contact- en adresgegevens door, en de carnavalsvereniging regelt je lidmaatschap.

Nieuwe residentie

Na 42 jaar carnaval te hebben gevierd in Helmond-Oost en Helmond-Noord verliet CV de Bollevangers vorig jaar haar residentie op sportpark de Braak, in de kantine van Oranje-Wit. Maar al snel vond de vereniging een nieuw onderkomen in Wijkhuis de Brem in de wijk Rijpelberg, dat sindsdien de residentie is van CV de Bollevangers.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *