Lintjesregen in Mierlo-Hout: Joke van Eemeren

Op vrijdag 24 april 2020 vond de jaarlijkse ‘lintjesregen’ plaats, een dag waarop Koninklijke onderscheidingen door het hele land worden uitgereikt.
Zo ook in Mierlo-Hout. Joke van Eemeren is hierbij benoemd tot lid van de Orde van Oranje-Nassau.

Joke toont al ruim 25 jaar haar inzet voor de Mierlo-Houtse gemeenschap. Naast haar jarenlange betrokkenheid bij de Wijkraad Mierlo-Hout is zij sinds 2014 ook penningmeester hiervan. Ook is ze voorzitster van de commissie Verkeer, waar ze op vele fronten veel voor de wijk (en omstreken) heeft gedaan.
Bijvoorbeeld haar betrokkenheid bij de planontwikkeling en -ontwerp van het renovatieproject Mierloseweg, mede in overleg met de gemeente Helmond. Vorig jaar is dit plan, na ruim 25 jaar, tot uitvoering gekomen.
Daarnaast maakt Joke zich hard voor de belangen voor de jeugd. Ruim 5 jaar geleden heeft ze het initiatief getoond om Minor te organiseren, frisfeesten speciaal voor de jeugd. Dit, omdat er voor deze doelgroep geringe activiteiten in de wijk zijn. Vandaag de dag is dit nog steeds een succes.

Maar Joke zit ook op andere gebieden niet stil, zo collecteert ze bijvoorbeeld al jaren voor de Hartstichting.

Kortom, deze onderscheiding is haar gegund. Namens de Wijkraad Mierlo-Hout, gefeliciteerd!

Foto: Cofoto

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Wijkraad Mierlo-Hout

De stichting Wijkraad Mierlo-Hout is opgericht de leefbaarheid in Mierlo-Hout te bevorderen en om als intermediair te fungeren tussen de gemeente Helmond en de inwoners van Mierlo-Hout. Kijk voor meer informatie op www.wijkraadmierlohout.nl

Dit artikel heeft 1 reactie

  1. Avatar
    Monique Reply

    Van harte gefeliciteeeeerd Joke !! Je hebt deze koninklijke onderscheiding dubbel en dwars verdiend ! Je bent een kanjer !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *