Maak kennis met cliëntondersteuners van MEE

Als cliëntondersteuner ondersteunt MEE mensen met een beperking en hun naasten bij vragen of problemen die ontstaan door hun beperking. In het bijzonder mensen met een licht verstandelijke beperking, autisme en niet-aangeboren hersenletsel. Denk hierbij aan vragen over bijvoorbeeld opvoeding, ontwikkeling, leren, werken, samenleven, wonen, regelgeving en geldzaken.

MEE biedt kortdurende ondersteuning, informatie en advies. MEE helpt de eigen kracht te versterken en de mogelijkheden van het netwerk te benutten. Samen wordt gezocht naar de beste oplossing.

Zo kunnen mensen zo zelfstandig en onafhankelijk mogelijk meedoen in de samenleving.

Meer weten over cliëntondersteuning vanuit MEE? Neem een kijkje op de website of neem vrijblijvend contact op met het servicepunt: 088-4653555

Op de foto: Carin van de Donk, Monique Heldens, Sandra van der Looij, Kristy van der Heijden en Judith Cornelissen. Samen zijn zij werkzaam als cliëntondersteuner volwassenen in Helmond. Samen met MEE-collega’s van andere disciplines zetten zij zich in voor de inwoners van Helmond.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Stichting MEE De Meent Groep

Missie Meedoen mogelijk maken Iedereen moet zo zelfstandig mogelijk mee kunnen doen. Ook mensen met een beperking. Dáár zetten wij ons iedere dag voor in. We werken samen met andere organisaties aan een samenleving waarin iedereen erbij hoort. En ondersteunen mensen met een beperking en hun omgeving op alle gebieden van het leven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.