Op vrijdag 26 oktober was het zo ver, Meet & Match Helmond!

Meet & Match is het evenement waar mensen van profit en nonprofit organisaties met elkaar aan de slag gaan om elkaar te ontmoeten, te kijken wat zij voor elkaar kunnen betekenen en misschien zelfs al concrete afspraken te maken. Concrete afspraken zijn een match.
Zo gaat nu een koor contact opnemen met een speeltuin en een adviesbureau contact opnemen het computermuseum om stukken te lezen door de ogen van een ontwerper. Samenwerkingen die je niet direct bedenkt maar voor beide partijen nuttig zijn. Dat is het leuke van organisaties en bedrijven zo op het oog willekeurig bij elkaar zetten.
Om tot deze afspraken te komen zijn de ca 35 organisaties actief geweest in de speeddate-rondes en in het match-café. Er zijn gegevens uitgewisseld, afspraken gemaakt, er is gelachen en er is gesmuld van de lunch. Kortom, een geslaagde middag!
De bezoekers beoordeelden de organisatie van Meet & Match Helmond met een gemiddelde van 8,8. Het was een zeer nuttige middag voor alle bezoekers.
“De bedoeling om mensen elkaar echt te laten ontmoeten en te kijken naar de meerwaarde van samenwerkingen tussen organisaties en bedrijven, is goed uit de verf gekomen. We hebben weer veel mensen met elkaar in verbinding gebracht waar veel mooie samenwerkingen uit gaan komen. ”, aldus Rosanne Muileboom, projectleider Meet & Match Helmond. Minimaal 1 keer per jaar organiseert LEVgroep deze manier van elkaar ontmoeten. En uit de reactie van bezoekers blijkt wel dat dit ook in 2019 voortgezet wordt.


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door LEVgroep Helmond

Leven en samenleving veranderen voortdurend. Het is belangrijk dat ieder mens individueel tot zijn recht kan komen. Dat kan alleen in relatie tot anderen: thuis... Meer weergeven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *