Meld de nieuwe Mierlo-Houtenaar/Groepering 2023 aan

De wijkraad Mierlo-Hout reikt ieder jaar tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst ‘De MierloHoutenaar’ en ‘Groepering van het jaar’ uit aan wijkbewoners en verenigingen die altijd klaarstaan voor de wijk en haar bewoners. Voor 2023 zoeken ze kandidaten die in aanmerking komen voor deze onderscheiding. Daarom de oproep: wie zou jij kandidaat willen stellen voor de nieuwe Mierlo-Houtenaar 2023? Mierlo-Houtenaar 2022 was Gonny van den Heuvel.

Kijk eens rond in jouw omgeving, want het is aan jou om je kandidaat voor de onderscheiding De Mierlo-Houtenaar aan de wijkraad kenbaar te maken. De verlening van deze eretitel is bedoeld voor mensen die altijd klaarstaan voor een ander. Of dat nu binnen of buiten het verenigingsleven is. Iemand die onopvallend, al dan niet achter de schermen, met hart en ziel bezig is voor de vereniging of voor de gemeenschap Mierlo-Hout. De uitreiking van de onderscheiding is onder voorbehoud op 7 januari 2024 in wijkhuis De Geseldonk om 13.00 uur.

Groepering van het jaar 2023

Ken je iemand of een groepering die in aanmerking komt voor de onderscheiding, meld deze persoon dan aan, voorzien van een goede motivering en adresgegevens. Er zijn wel enkele criteria waaraan moet worden voldaan. De kandidaat is woonachtig in de wijk Mierlo-Hout en heeft zich op uitzonderlijke wijze ingezet voor een doel dat meerwaarde heeft voor de wijk.

Bestuursleden van de stichting Wijkraad Mierlo-Hout kunnen niet worden voorgedragen. De jury bestaat uit enkele bestuursleden van de stichting en enkele personen van buiten de wijk. Voorzitter van de jury is wijkwethouder Cathalijne Dortmans. Aan de kandidatuur zijn behalve een sculptuur, een oorkonde en een persoonlijk geschenk ook enkele geldprijzen verbonden, te besteden aan een doel in de wijk Mierlo-Hout.

Meld personen en/of groeperingen aan via het contactformulier op de website van de wijkraad. Je kunt de naam en de adresgegevens van je kandidaat en waarom hij/zij in aanmerking zou komen ook op een briefje vermelden en afgeven/in de brievenbus doen bij wijkhuis De Geseldonk onder vermelding: Wijkraad: Verkiezing De MierloHoutenaar. Of mail naar Secretariaat@wijkraadmierlohout.nl

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Anja Donkers - Redactie

Anja Donkers DitisHelmond Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *