M’hammed Yahia trotse ambassadeur voor sociaal werk

M’hammed Yahia uit Helmond is woensdag weliswaar niet uitgeroepen tot Sociaal Werker van het jaar, maar absoluut wél trotse ambassadeur voor sociaal werk

In het Congrescentrum in Den Bosch ging de titel naar Yamina Ayadi uit Rotterdam. Cabaretier Farbod Moghaddam maakte de winnaar bekend.

Samen met Juul van Schayk uit Oisterwijk waren M’hammed en Yamina de drie genomineerden waarop gestemd kon worden. Zij mogen zich nu ambassadeurs voor sociaal werk noemen.

De winnaar werd verkozen op basis van het aantal online publieksstemmen, het aantal stemmen van aanwezigen op het Jaarcongres Sociaal Werk en de stemmen van de jury.

In maart van dit jaar werd M’hammed Yahia door Sociaal Werk Werkt! bij werkgever LEVgroep verrast met de nominatie. Die had de inwoner van Helmond totaal niet zien aankomen.    

Sociaal Werk werkt!, de samenwerking van werkgeversorganisatie Sociaal Werk Nederland en werknemersorganisaties FNV Zorg & Welzijn en CNV Zorg & Welzijn, organiseert de jaarlijkse verkiezing om sociaal werk en de sociaal werker meer zichtbaar te maken.  

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Mario van Dinther

Passie voor radio en nieuws met meer dan 30 jaar ervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *