Helmond Sport kan vrijdagavond scherprechter zijn in het kampioenschap in de Keuken Kampioen Divisie. Een van de laatste keren dat Mike Havekotte in het doel van Helmond Sport zal staan. Hij kijkt uit naar een andere vereniging.

PEC Zwolle en Heracles Almelo hebben beide 82 punten, maar het doelsaldo is in het voordeel van Heracles. Heracles treft thuis Jong Ajax, wat ook geen gemakkelijke opponent zal zijn. Weet Helmond Sport de nederlaag klein te houden, gelijk te spelen of een overwinning te boeken is Heracles kampioen. Maar dan moeten de Almeloërs zelf wel winnen.  

Helmond Sport draait onder Bob Peeters zeer goed en heeft op de Braak nog maar weinig weggegeven. PEC Zwolle zal moeten aanvallen, wat voor de voorwaartsen bij HS perspectief biedt. Peeters heeft de keuze uit fitte spelers. “Ik mag er vrijdag maar 23 selecteren”, zegt de trainer voor de camera van DitisHelmond.

Keeper Mike Havekotte hoopt tegen de promovendus zijn doel weer schoon te houden. Het zou dan voor de elfde keer zijn dat hij dit seizoen de ‘nul’ weet te houden. Twee weken geleden beviel zijn echtgenote van een dochter. Het ouderschap bevalt Havekotte wel. Op de vraag of hij in het nieuwe seizoen weer het doel verdedigt bij Helmond Sport was Havekotte kort en duidelijk. “Nee”, was het antwoord. De technische commissie van Helmond Sport heeft andere plannen met de club, dus kijkt de doelman uit naar een andere vereniging. Maar eerst tegen PEC Zwolle een goed resultaat neerzetten.  

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Mario van Dinther

Passie voor radio en nieuws met meer dan 30 jaar ervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *