Moeder van Milko, Anneke Olivier, vannacht overleden

De moeder van Milko Steijvers,  Anneke Olivier is  in de nacht van dinsdag op woensdag in Helmond overleden. Anneke leed al enige tijd aan longkanker. De familie is bekend van Circus Renz.

“Vannacht 16 februari om 1 uur 50 is in het bijzijn van Brenda en Milko ons Moedertje vredig ingeslapen”, meldt Milko Steijvers. Bijna tien maanden was Anneke Olivier al ziek. Milko Steijvers: “Ondanks haar gevecht tegen de dood, zijn we blij dat ze in een zucht is overleden. Wat zijn wij trots op onze moeder wat zij allemaal voor ons gedaan heeft en hoe goed ze ons heeft opgevoed. We zijn blij dat alle kleinkinderen en schoondochter en schoonzoon nog afscheid van haar hebben kunnen nemen. Zeker niet vergeten, ook haar bonusdochter Peggy. Moedertje ons Moeder, vergeten doen we je nooit. We houden van je. Je was de beste moeder die we maar konden wensen.”

Anneke Olivier had samen met haar zoon Milko een lange loopbaan in Circus Renz. Hij als clown, zij onder andere als spreekstalmeester. Ze schreef er zelfs een boek over: ‘Klein krijgen ze me niet’. Daarin schrijft ze over de avonturen met de circusfamilie.

Wanneer de uitvaart is van Anneke Olivier is nog niet bekend.

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *