Toch een nationale FairTrade-week in Helmond

Tijdens de nationale FairTrade-week van 24 oktober tot en met 1 november zijn er twee evenementen in Helmond: een digitale markt en een mini FairTrade en Eerlijk Winkelen route.

Tijdens de digitale markt laten diverse organisaties en ondernemingen uit Helmond (en omgeving) zien hoe zij met hun activiteiten bijdragen aan een betere wereld. Dagelijks worden filmpjes uitgezonden waarin deze organisaties aan het woord zijn. De filmpjes worden gepubliceerd op de Facebookpagina van @ftgghelmond. Wethouder Cathalijne Dortmans opent de markt digitaal. 

De mini FairTrade en Eerlijk Winkelen route gaat langs negen lokale ondernemers in het centrum van de stad die producten hebben in hun assortiment die duurzaam, handgemaakt, gerecycled, biologisch of FairTrade zijn. De route is vanaf 24 oktober onder andere verkrijgbaar bij Bibliotheek Helmond-Peel en de negen deelnemende locaties.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie DitisHelmond Alexander Brutsaert

Hallo, ik ben Alexander Brutsaert en ik ben 19 jaar. Dit jaar begin ik aan mijn tweede jaar journalistiek in Tilburg. Ik ben blij dat ik de komende maanden stage mag lopen bij DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *