Nieuwe Albert Heijn Jan Linders Dijksestraat geopend

Terwijl de Albert Heijn in Dierdonk vanwege de recente brand de komende weken is gesloten, opende vandaag aan de Dijksestraat in Helmond de gloednieuwe Albert Heijn Jan Linders. De officiële opening vond plaats onder grote belangstelling.

“Onze klanten zijn nieuwsgierig naar de vernieuwde winkel en kwamen meteen een kijkje nemen”, vertelt een trotse supermarktmanager Jan Brienen. “En ik kan wel zeggen dat de eerste reacties positief zijn.” De nieuwe supermarkt heeft onder meer een groot versplein met een gevarieerd assortiment groente, fruit, verspakketten, maaltijden en vega(n) producten. Verder is er nu een geldautomaat waar je contant geld kunt opnemen en zijn er zelfscankassa’s geïnstalleerd, zodat klanten snel hun boodschappen af kunnen rekenen. Ook hangen door de winkel digitale schermen met informatie over seizoensproducten en recepten.

De nieuwe Albert Heijn Jan Linders heeft onder meer een groot versplein

Betrokken bij de buurt

“Ook als Albert Heijn blijft de winkel actief betrokken bij de buurt”, aldus Jan Brienen. “Onder andere door het Jan Linders Fonds. Iedere supermarkt kiest elk jaar een lokaal doel uit dat belangrijk is voor de omgeving. Dit jaar steunen wij als winkel de Stichting Vrienden Stadstuin Helmond.” Deze stichting heeft als doel het bevorderen van welzijn en gezondheid van mensen in de armoede, diverse culturen, jongeren en ouderen en biedt een breed scala aan sociale activiteiten. Brienen: “Dit past goed bij onze wens om de persoonlijke supermarkt in de buurt te zijn, waar iedereen zich thuis voelt. Ik weet zeker dat klanten bij ons met veel plezier boodschappen komen doen.”

Foto’s: Albert Heijn/The Arrows

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *