Nieuwjaarsbijeenkomst Wijkraad Mierlo-Hout afgelast

De Nieuwjaarsbijeenkomst van Wijkraad Mierlo-Hout kan niet doorgaan. Hoewel het wel is aangekondigd in OnsMierlo-Hout magazine zijn de maatregelen betreffende het voorkomen van besmetting met COVID-19 aangescherpt, en kan de Nieuwjaarsbijeenkomst van Wijkraad Mierlo-Hout niet doorgaan.

Andere  organisaties hebben de jaarlijkse uitreiking en onderscheiding van ‘de Vrijwilligers van het jaar’ opgeschort. De Wijkraad Mierlo-Hout heeft besloten om toch een uitreiking van de MierloHoutenaar te laten plaatsvinden. Echter de uitreiking kan niet op de vastgestelde datum doorgaan. Toch wordt binnenkort wel bekendgemaakt voor wie de jury uiteindelijk heeft gekozen. Nadat de opvolger van de MierloHoutenaar van 2019, Piet Maas, bekend is gemaakt, zullen hun namen via de media worden verspreid. Vanzelfsprekend worden de kandidaten eerst zelf op de hoogte gebracht.

Wanneer de maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19 versoepelen, zal een nieuwe datum worden vastgesteld, waarop de MierloHoutenaar alsnog feestelijk zal worden uitgereikt.

De Wijkraad Mierlo-Hout wenst u allen fijne feestdagen en een gezond en liefdevol 2021.

 

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Wijkraad Mierlo-Hout

De stichting Wijkraad Mierlo-Hout is opgericht de leefbaarheid in Mierlo-Hout te bevorderen en om als intermediair te fungeren tussen de gemeente Helmond en de inwoners van Mierlo-Hout. Kijk voor meer informatie op www.wijkraadmierlohout.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.