NIX18: hoe doe je dat?

NIX18 dat is soms gemakkelijk gezegd dan gedaan. Om ouders te helpen erover te praten en regels te stellen hebben de Wijkraad Mierlo-Hout, Kansrijk Mierlo-Hout, wijkraad Brandevoort, LEVgroep, Helder Theater, GGD en Novadic-Kentron de handen ineen geslagen en houden zij een informatieve én vermakelijke avond voor ouders van pubers in groep 8 en het 1e en 2e jaar van het voorgezet onderwijs. Dit is in wijkhuis De Geseldonk op 6 september om 19.30 uur. De avond is gratis.

Zit uw kind in groep 8 of in de eerste twee jaren van het voortgezet onderwijs? Op de basisschool vinden de meeste kinderen roken en drinken vies. Maar als ze naar de middelbare school gaan, kunnen ze er al snel anders over gaan denken.

Praten en regels stellen: dat helpt te voorkomen dat je kind met roken en drinken begint. Of om dat zo lang mogelijk uit te stellen. NIX18. Hoe doe je dat?

Op 6 september om 19:30 in de Geseldonk krijgt u tips om met dit (soms) lastige thema om te gaan. Helder Theater zal met hun interactieve theater herkenbare situaties spelen. Aanmelden kan via secretariaat@wijkraadmierlohout.nl. U bent dan van harte welkom!

NIX18

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Wijkraad Mierlo-Hout

De stichting Wijkraad Mierlo-Hout is opgericht de leefbaarheid in Mierlo-Hout te bevorderen en om als intermediair te fungeren tussen de gemeente Helmond en de inwoners van Mierlo-Hout. Kijk voor meer informatie op www.wijkraadmierlohout.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.