NK Skills Heroes tegelzetten in Mierlo

Bij de BouwInfraCampus Helmond – de Peel in Mierlo vindt op 24 en 25 maart 2022 het NK Skills Heroes tegelzetten plaats. Zes mbo-studenten uit het land gaan met elkaar de strijd aan voor de titel Nederlands kampioen Tegelzetten. Een van de deelnemers is Yino Krasnici uit Mierlo, student BouwInfraCampus Helmond – de Peel; een samenwerkingsverband van Bouw Infra mensen Mierlo en ROC Ter AA.

Yino Krasnici (20 jaar) is eerstejaars student en volgt de BBL-opleiding Allround tegelzetter. Zijn begeleiders zijn Marcel van den Berkmortel, Ton Borrenbergs en André Beerten. Zij zeggen het volgende: “Yino is leergierig en wil zich altijd verbeteren. Hij is zeer gemotiveerd om een goede prestatie neer te zetten”. De organisatie van het Nederlands kampioenschap Tegelzetten ligt in handen van WorldSkills Netherlands en BouwInfraCampus Helmond – de Peel.

Skills Heroes

De maatschappij schreeuwt om vakmensen. Om beroepsonderwijs onder jongeren te promoten organiseert WorldSkills Netherlands de Skills Heroes vakwedstrijden voor mbo-studenten. Hiermee wordt vaktrots gecreëerd en worden jongeren geënthousiasmeerd om voor een mbo-opleiding te kiezen. Het NK Skills Heroes tegelzetten wordt gesponsord door BOVATIN, OMNICOL, Mosa, RUBI Tools, Weber Beamix, Super Prof BV en BouwInfraCampus Helmond-de Peel.
De wedstrijd duurt twee dagen. Deze dagen zijn gevuld met verschillende opdrachten en bijeenkomsten. Donderdag 24 maart is er gelegenheid voor relaties, leerbedrijven en genodigden om de wedstijdvloer te bezoeken. Vrijdag 25 maart zijn decanen, loopbaanadviseurs en leerlingen van het voortgezet onderwijs uitgenodigd om een kijkje komen nemen.
Meer info over Skills Heroes en deze wedstrijd is te vinden op www.worldskillsnetherlands.nl

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Anja Donkers - Redactie

Anja Donkers DitisHelmond Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.