Nog ruimte voor nieuwe deelnemers Natuurmarkt

Natuurplatform Helmond houdt dit jaar opnieuw een Natuurmarkt rond de Bijenhal in stadswandelpark de Warande in Helmond. En wel op zondag 9 juni, van 12.00 tot 17.00 uur. De organisatie meldt dat er nog ruimte is voor nieuwe deelnemers.

Inmiddels heeft zich al een flink aantal deelnemers aangemeld voor de Natuurmarkt, zo meldt de commissie. “Daarbij gaat het om deelnemers van de vorige editie en eerdere edities, maar ook enkele nieuwe deelnemers. We willen nog graag wat nieuwe deelnemers de kans geven om dit jaar deel te nemen. Daarom roepen we belangstellenden hierbij op om contact met ons op te nemen.” Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website van de Natuurmarkt www.natuurmarkthelmond.nl of een email sturen naar info@natuurmarkthelmond.nl.

Op de website staat ook vermeld wat de voorwaarden zijn voor deelname en wat de organisatie verwacht van deelnemers.

Doen en interactie

Tijdens de Natuurmarkt geven verenigingen en particulieren demonstraties en voorlichting op het gebied van natuur, milieu en duurzaamheid. De markt is gericht op een breed publiek, voor jong en oud. Doe-activiteiten en interactie met het publiek, vooral richting kinderen hebben daarbij de voorkeur. De commissie Natuurmarkt wil nog enkele nieuwe deelnemers.

Lees ook: ‘Natuurmarkt over natuur en duurzaamheid

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *