Noodoproep St. Dierenambulance & Dierenasiel Helmond e.o

HELP HELP HELP HELP

Zoals u al eerder heeft gelezen zit de Dierenambulance zoals ieder jaar weer te springen om opvanggezinnen voor de kittens en zwangere katten. Maar ja, hiervoor is wel ruimte nodig in huis.

Wilde u altijd al iets doen met dieren, maar is uw huis te klein om hier dieren op te vangen. Maar u heeft wel tijd over, dan is er ook een andere mogelijkheid. U kunt als vrijwilliger helpen in het asiel met de verzorging van de dieren.

Er zijn allerlei dieren, zoals: katten, honden, vogels en knaagdieren, zoals bijvoorbeeld konijnen of hamsters.

Op dit moment zit de Dierenambulance met een tekort aan vrijwilligers voor de kattenafdeling. Wie zou op woensdag-, donderdag-, zaterdag- en/of zondagochtend willen meehelpen bij de katten?

Van deze dagen zijn vooral op woensdag en op donderdag te weinig mensen beschikbaar.  Vraag alsjeblieft buren, bekenden, vrienden, familie, iedereen is welkom.

Dierenambulance Helmond is dringend op zoek naar opvanggezinnen voor binnenkomende kittens en zwangere poezen. Het opvangen van moederloze kittens is leuk maar ook intensief. Om de drie uur moeten de kleintjes een fles en gemasseerd worden om te plassen en te poepen. Maar dat geeft veel voldoening. Heeft u minder tijd, maar u wilt wel opvanggezin zijn? U kunt zich ook opgeven voor de opvang van zwangere of pas bevallen poezen met kittens. Deze hebben weinig zorg nodig, een schone kattenbak, voer en schoon water. De poes verzorgt zelf haar baby’s. Alleen opletten of alles goed gaat. Eventueel een kooi, voer, kattenbak en alles wat er verder nodig is, wordt verzorgd door de Dierenambulance.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Dierenambulance, tel.nr.: 0492-513971.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Regina Blok - Redactie

Regina Blok Redacteur DitisHelmond Ik ben geboren in Den Haag. Vanwege mijn werk, in de IT, ben ik in 1994 verhuisd naar Helmond. Ik ben volledig arbeidsongeschikt. Ben vrijwilliger bij de Dierenambulance en bij Dit is Helmond. Voordeel hiervan is dat ik veel vanuit huis kan werken op dagen en tijden dat ik me goed voel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *