Het kon niet uitblijven. De ondernemers in het winkelcentrum in Brouwhuis gaan tot actie over. De ondernemers voelen zich in hun hemd staan. Het is volgens hen meer dan genoeg. De radeloosheid, de boosheid en het uitblijven van de omzet was genoeg voor enkele ondernemers om daarom vandaag, 11 januari, tot actie over te gaan. Ze gingen voor hun winkel staan, in hun hemd.

Het winkelend publiek keek eerst een beetje vreemd op, maar gaven de winkeliers volledige steun. Volgens de ondernemers voelt het ook alsof ze in hun hemd worden gezet. “Volledig in het hemd staan zonder steun, omzet en vooral het gemis van de (vaste) klanten.” Zij pikken het niet meer. Ondanks de kou stonden de ondernemers voor de camera van DitisHelmond.nl hun woordje te doen. Hoe lang zal dit nog duren? Zij en iedereen met hen hopen dat deze lockdown snel af gelopen zal zijn en dat men weer het gewone en normale leventje kan oppakken. We wachten het maar af.

Verslag en fotografie: Hans Choufoer

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Hans Choufoer - Redactie

Redacteur - Foto-journalist bij DitisHelmond Geboren in Leiden (1957) Ik rook graag een sigaartje en hou van de natuur. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *