Ondernemers van de Bus schenken paasmand

Gelukkig is de coronatijd grotendeels voorbij en kunnen we bijna weer op een normale manier verder met ons leventje. In deze coronatijd waren er gelukkig veel mensen die voor anderen klaar stonden en veel geholpen hebben. Dus vonden de ondernemers van winkelcentrum de Bus dat deze mensen een presentje moesten krijgen. En wat is er mooier dan een mooie paasmand te krijgen met Pasen?

De ondernemers stelden enkele paasmanden ter beschikking met een mooie inhoud. De paasmanden werden eerst versierd door enkele scholen in de buurt: BS De Rank, BS de Bundertjes, De Toermalijn en Kindcentrum Mozaïek. Om te bepalen wie er voor een paasmand in aanmerking zou komen kon iedereen iemand opgeven die voor anderen tijdens de coronaperiode heeft klaargestaan.

Ook op de scholen mocht er een persoon gekozen worden die veel doet en voor iedereen klaar staat. In de winkels werden wenskaartjes uitgereikt met een naam en die werden verzameld in een grote bus en enkele kaarten werden er opgehangen aan de paastak op het plein.

Op zaterdag 16 april was het een vrolijke bedoening in het winkelcentrum. De winnaars stonden rustig te wachten op wat er komen zou. Zij ontvingen hun paasmand van een mooie paashaas en gingen tevreden naar huis. Iets later was de hal weer leeg op de winkelende mensen na. Deze actie was meer dan geslaagd.

Verslag en fotografie: Hans Choufoer

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Hans Choufoer - Redactie

Redacteur - Foto-journalist bij DitisHelmond Geboren in Leiden (1957) Ik rook graag een sigaartje en hou van de natuur. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.