Online ouderavond Happy Ouders

Een online ouderavond verzorgd door Happy Ouders wordt op donderdag 8 oktober gehouden van 20.00-21.15 uur. Uw persoonlijke vragen kunt u stellen via de app. Aanmelden voor deze ouderavond kan op www.happyouders.nl

Vraagt u zich ook af hoe het uitgaan van de jeugd er tegenwoordig uitziet. Uw tieners zijn nu tussen de 15 en 18 jaar en misschien gaan ze zich in het uitgaansleven begeven. Een spannende tijd voor hen maar ook voor de ouders en verzorgers.

Aan de hand van sketches door Helder theater komen diverse onderwerpen aan bod: alcohol drinken, drugsgebruik en hoe hierop te reageren, wanneer uw kind onder invloed thuiskomt.

Halt en Novadic-Kentron geven hiervoor praktische tips en u kunt uw persoonlijke vragen via de app stellen.

Deze online ouderavond wordt verzorgd door Happy Ouders in samenwerking met GGD Brabant-Zuidoost, Novadic Kentron, Halt, Helder theater en de gemeente Helmond.

Voor de hele flyer klik hier:  online ouderavond

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Wijkraad Mierlo-Hout

De stichting Wijkraad Mierlo-Hout is opgericht de leefbaarheid in Mierlo-Hout te bevorderen en om als intermediair te fungeren tussen de gemeente Helmond en de inwoners van Mierlo-Hout. Kijk voor meer informatie op www.wijkraadmierlohout.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *