Online theater, informatie én quiz voor mensen met een beperking

MEE De Meent Groep en haar cliëntenraad houden een online bijeenkomst ‘Hé, doe jij ook mee?!’op donderdag 20 januari van 20.00 tot 21.00 uur. De bijeenkomst is voor mensen met een beperking en hun naasten. Het gaat over wat er speelt in het leven van mensen met een beperking. En over hoe MEE meedoen mogelijk maakt voor mensen met een beperking. Meedoen is gratis.

In een online bijeenkomst van één uur halen MEE De Meent Groep en haar cliëntenraad op waar de deelnemers mee te maken hebben in hun leven met een beperking. Wat gaat goed. Wat kan beter. En wat kan MEE daarin doen.

De bijeenkomst is online. Met theater, informatie en een leuke quiz. Na aanmelding krijgen mensen een link naar het live programma op YouTube. meedoen kan vanuit thuis met eigen laptop met internetverbinding. De kijker is zelf niet te zien of te horen. Dus alleen de presentatoren zijn te zien. Reageren op vragen gaat met berichtjes via de mobiele telefoon.

Aanmelden uiterlijk maandag 17 januari via www.meedemeentgroep.nl/doemee

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Stichting MEE Zuidoost Brabant

Missie Meedoen mogelijk maken Iedereen moet zo zelfstandig mogelijk mee kunnen doen. Ook mensen met een beperking. Dáár zetten wij ons iedere dag voor in. We werken samen met andere organisaties aan een samenleving waarin iedereen erbij hoort. En ondersteunen mensen met een beperking en hun omgeving op alle gebieden van het leven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *