Ook dit jaar weer Oliemolense snuffel- en hobbymarkt in Annawijk

De Helmondse carnavalsvereniging de Olietrappers organiseert op zondag 9 juni weer haar jaarlijkse voorjaars-snuffelmarkt in de Zandstraat-Hoogeindsestraat in de Helmondse Annawijk. Tegelijk is er die dag een hobbymarkt in buurthuis Sint-Anna.

Iedereen is deze dag tussen 09.30 en 15.30 uur weer van harte welkom om te komen snuffelen. Want ook dit jaar is het aanbod van hoofdzakelijk tweedehands goederen heel breed. Van kleding, curiosa en antiek tot decoratiemateriaal, gereedschap, speelgoed, en nog veel meer. Kortom, alles wat overbodig is geworden of van de zolder komt wordt aangeboden. En komt niet zelden bij een nieuwe eigenaar terecht.

Hobbymarkt
Tegelijk met de snuffelmarkt is er die zondag ook een hobbymarkt. Die vindt plaats in buurthuis Sint Anna. Ben je een hobbyist en wil je graag jouw creaties aan een groot publiek tonen, demonstreren of zelfs verkopen, neem dan contact op met onze organisatie. Je kunt de organisatie bereiken via het e-mailadres info@deolietrappers.nl. Ook kun je bellen met Annemarie Swinkels (06 – 43497979) of Peter Bevers (06 – 42755568).

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *