Ouderen Pannehoeve kunnen weer kleuren

De oproep actie van Marjo van Bommel en Janine Mutsers van De Pannehoeve afgelopen maand heeft geholpen. Ze vertelden dat ouderen in onder andere De Pannehoeve in de coronatijd zich vaak vervelen, omdat ze minder bezoek krijgen of gewoon geen spulletjes hebben om zich mee bezig te houden. De maatregelen zijn nu versoepeld en groepsactiviteiten mogen rustig aan plaatsvinden, maar desondanks zijn ze heel gelukkig met de nieuwe spullen. 

Er zijn veel spullen binnen gekomen, maar vooral veel Mandela – kleurboeken en kleurtjes. “Deze komen altijd van pas! Dit is echt een rustgevende activiteit voor onze bewoners. Vaak zijn onze bewoners ook heel erg trots als er weer eentje af is”, laat Janine Mutsers van de Pannehoeve weten. Ook hebben de bewoners dankzij de oproep 100 euro mogen ontvangen voor een robotkat. “Echt  geweldig mooi dat iemand zo gul geweest is en een bewoner erg blij heeft gemaakt met een nieuw knuffelvriendje.”

Janine vervolgt enthousiast: “Vorige week kwam er een vrouw beneden. Zij had een rolcontainer vol met spullen voor ons meegebracht. Kienprijzen zoals smeer testertjes (uiteraard nog nieuw in de verpakking), zomersjaals, puzzels, breispullen en beeldjes voor op de kamer.”

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Austeja Jonikate - Redactie

Ik ben Austeja en ik kom uit Helmond. Ik studeer journalistiek in Utrecht en ik ben een van de nieuwe aanwinsten van DitisHelmond.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *